BRASSERIE RESTAURANT LA VACHE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 455 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Brasserie Restaurant La Vache. Meer weten? Ontdek meer

19 jul 2024 om 23:09 Na +2 uur kwam de bestelling de mostersoep smaakte of ze geen mosterd hadden de pulled pork met patat was goed er was mosterd bij besteld voor 2 hapjes schalen extra betaald worden 3 pakjes 4gram geleverd 20.30 besteld 21.50 gebeld 22.40 geleverd
18 jul 2024 om 20:47 Heb een aantal verschillende broodjes bestelt, maar je krijgt het brood en het beleg apart, elke andere zaak belegt de broodjes voor je, dus haal hier nooit weer broodjes vandaan.
14 jul 2024 om 20:04 Top! Keurig geïnformeerd dat het wat eerder kwam vanwege drukte. Anders had ik m’n eten veel later gehad. Het eten was warm en erg smaakvol.
13 jul 2024 om 19:07 Heerlijk eten; uitgebreid; waarschijnlijk door drukte op zaterdagavond: geweldig zou het zijn om rekening te houden met extra wensen. Fijn om realistische levertijd te krijgen bij plaatsing bestelling.
13 jul 2024 om 19:06 Uitstekend, Mals en Sappige sate en dat ondanks een reistijd voor de bezorger van een klein half uur. Uitgebreid en lekker dus. Aanrader.
10 jul 2024 om 22:16 Perfect
9 jul 2024 om 16:23 Alles zag er goed uit en was lekker. Jammer dat in plaats van een maaltijdsalade met gamba’s, Loaded fries Gamba werd geleverd. Verder kwam alles warm aan wat warm moest zijn en koud wat koud moest zijn.
7 jul 2024 om 15:24 Wij hadden schnitzels, maar volgens mij net even te kort gebakken aan één kant, verder wel heerlijk met uien en champignons! salade en aardappel kroketjes uitstekend! De tijd kwam precies overeen met de bekendmaking, dus prima.
4 jul 2024 om 19:47 Lekker eten en alles zag er goed verzorgd uit
30 jun 2024 om 21:13 Aan de snacks voor de kinderen kon weinig mis gaan. Maar ze schoenzool met pepersaus kon echt niet en is naar de honden gegaan.
30 jun 2024 om 19:00 DO NOT ORDER THE NACHOS. They are Supermarket Doritos with 5 grams of chicken on top, Super dry and ugly-looking. The schintzel was good tho, it comes with champignons.
30 jun 2024 om 17:08 Zwaar opgelicht! €50(!) voor vies, taai, klef en vooral KOUD eten waarbij je 80x moet kauwen voordat je het door kan slikken! Smaakloze gore soep voor €6, krijg je een bakje van 3 slokken. Gatver! Voor ons niet weer!