BRASSERIE RESTAURANT LA VACHE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 437 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Brasserie Restaurant La Vache. Meer weten? Ontdek meer

8 mei 2024 om 19:02 Eten was lauw verkeerde saus maar salade was super vers
3 mei 2024 om 6:40 Eten was lekker. Alleen de salade die als bijgerecht bij mn schnitzel zat was erg smaakloos. Jammer
26 apr 2024 om 16:06 Duurde iets langer dan de aangegeven bezorgtijd van 1 uur, maar lekker eten en vriendelijke bezorger.
23 apr 2024 om 22:24 Zeer slecht, Bezorging was het enige wat goed en snel was. Al het eten was nagenoeg koud,.
30 mrt 2024 om 0:22 Één woord. Waardeloos, na 3 uur te hebben gewacht, nog niks. Heen gebeld, chagarijnige mevrouw. Sorry meneer we waren je bon kwijt,Tevens mijn klacht gedeeld. Eindstand geannuleerd. Ik bestel er nooit weer. 2e keer al deze capriolen. Ballentent
26 mrt 2024 om 19:45 Eten kwam een uur te laat. Erg jammer
13 mrt 2024 om 19:38 Ik had de mosterdsoep met stokbrood en kruidenboter. Deze was goed heet maar niet heel bijzonder. Had ook een schnitzel met champignonnensaus, deze was erg lekker.
21 feb 2024 om 18:45 Eten was niet naar binnen te krijgen, groente stoof... Groente kots. En de nacho's hoe kun je dat gerecht nou verkloten. Verbrand en geen smaak.
11 feb 2024 om 23:10 Duurde erg lang. De taart die ik wilde hadden ze niet meer, andere doorgegeven, kreeg geen compensatie oid. Beetje jammer. Eten was oké, niets bijzonders.
10 feb 2024 om 19:05 Gewoon wederom prima eten, prima levering. 1 klein minpuntje er zat geen rietje bij de milkshake
8 feb 2024 om 20:53 1 broodje zat niet de bestelling, na gebeld te hebben werd deze toch nog bezorgd. Heel fijn binnen een korte tijd, goed opgelost, nogmaal bedankt.
6 feb 2024 om 15:33 Was heerlijk en warm!